Tilbud!

Mikado-spill – Klassisk morsomhet for hele familien

kr99,00 Mva

Produktnummer: XP22KDYLOXTD Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Ta en pause fra den hektiske hverdagen og nyt øyeblikk av moro med vårt Mikado-spill. Dette klassiske spillet, også kjent som “Pikado,” har underholdt mennesker i generasjoner og gir en flott måte å utfordre ferdighetene dine på.

Funksjoner:

  • Klassisk underholdning: Mikado er et tidløst spill som passer for spillkvelder, ferier eller bare når du vil ha litt uformell moro. Det er en flott måte å samle familie og venner rundt.
  • Utfordrende og gøy: Spillets enkle regler skjuler en dybde av utfordring. Målet er å plukke opp pinner fra en bunke uten å forstyrre de andre pinnene. Det høres enkelt ut, men strategi og presisjon er nøkkelen til suksess.
  • Holdbart materiale: Vårt Mikado-spill er laget av holdbart tre, slik at det kan vare i mange spillrunder.
  • Inkluderer oppbevaringspose: En praktisk oppbevaringspose følger med, slik at du kan enkelt pakke bort spillet når du er ferdig med å spille.

Hvordan spille:

  1. Bland pinnene og la dem falle i en haug på bordet.
  2. Spillerne tar tur til å plukke opp en pinne om gangen uten å forstyrre de andre pinnene. Hvis du forstyrrer andre pinner, går turen til den neste spilleren.
  3. Spilleren med flest pinner når alle er hentet, vinner spillet.

Mikado-spillet er en flott måte å utfordre deg selv og vennene dine på i en morsom og avslappet setting. Legg til dette klassiske spillet i samlingen din i dag og nyt timer med underholdning!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mikado-spill – Klassisk morsomhet for hele familien”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *