Tilbud!

Solitare – spill av tre

Opprinnelig pris var: kr249,00.Nåværende pris er: kr199,00. Mva

Produktnummer: 6GV001SMUIC7 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Utforsk den intellektuelle gleden av klassiske brettspill  “Peg Solitaire Diamond”. Dette elegante og pedagogiske brettspillet er designet for å utfordre tankene dine og utvikle kognitive ferdigheter på en engasjerende måte.

Med en sofistikert design som appellerer til både estetikk og læring, er dette brettspillet laget av førsteklasses treverk som garanterer holdbarhet og langvarig glede. Den subtile fargepaletten gir brettet en tidløs følelse, mens størrelsen på 14 x 14 x 3,1 cm gir deg den perfekte balansen mellom bærbarhet og brukervennlighet.

I esken finner du alt du trenger for å begynne å spille med en gang. Sett opp brikker på brettet slik at alle feltene er fylt, bortsett fra midtstykket. Velg deretter en brikke og begynn å hoppe over andre brikker, enten horisontalt eller vertikalt (ikke diagonalt). Fjern de hoppede brikkene fra brettet, og målet er å ende opp med én enkelt brikke i midtposisjonen. Dette spillet krever strategi, planlegging og tålmodighet, og det er en flott måte å utfordre deg selv intellektuelt mens du har det gøy.

Enten du er en entusiast av klassiske brettspill eller bare søker en meningsfylt måte å bruke fritiden din på, er “Peg Solitaire Diamond” et utmerket valg. Ikke bare vil det gi deg timer med underholdning, men det vil også stimulere tankene dine og forbedre kognitive evner på en elegant måte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Solitare – spill av tre”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *