Om oss

Drift
Nettsiden driftes av
Høybakk netthandel

Porseveien 12

6011  Ålesund
Org.nr. 983 630 812 MVA

Målet for nettbutikken Geniale.no, som skal selge diverse IQ-spill og hjernetrim:

1. Sammendrag:
Nettbutikken Geniale.no vil være en førsteklasses destinasjon for alle som ønsker å utfordre og styrke sine mentale evner gjennom kvalitetsrike IQ-spill og hjernetrim. Vi vil tilby et bredt spekter av underholdende og stimulerende produkter, samtidig som vi prioriterer en enkel og brukervennlig kjøpsopplevelse for våre kunder.

2. Introduksjon:
Geniale.no vil være en online butikk dedikert til å tilby de beste IQ-spillene og hjernetrim-produktene på markedet. Vi er lidenskapelig opptatt av å fremme mental trening og ønsker å være den ledende leverandøren av geniale utfordringer for alle aldre.

3. Målgruppe:
Vi retter oss mot en bred målgruppe som inkluderer studenter, profesjonelle, foreldre og alle som er interessert i å utforske og forbedre sine mentale evner. Våre produkter vil passe for både enkeltpersoner og grupper som søker etter utfordrende underholdning.

4. Produkter:
Geniale.no vil tilby et omfattende utvalg av IQ-spill og hjernetrim, som inkluderer puslespill, logikkspill, minnespill, brettspill og mer. Vi vil nøye velge produkter fra anerkjente produsenter som leverer høy kvalitet og varierte nivåer av vanskelighetsgrad.

5. Markedsføring:
Vi vil benytte oss av digital markedsføring, inkludert sosiale medier, målrettet annonsering og søkemotoroptimalisering (SEO), for å bygge opp vårt kundefellesskap. Vi vil også engasjere oss med relevant innhold på våre sosiale medieplattformer.

6. Drift og logistikk:
Geniale.no vil samarbeide med pålitelige leverandører og logistikkselskaper for å sikre rask og problemfri levering til våre kunder. Vårt lager- og logistikksystem vil være optimalisert for effektiv behandling av bestillinger og returer.

7. Kundeservice:
Vi vil tilby en førsteklasses kundeserviceopplevelse gjennom rask respons på kundehenvendelser via e-post post@geniale.no, chat og sosiale medier. Vår målsetting er å gi kundene hjelp og veiledning gjennom hele deres handelsreise.