Tilbud!

120 utfordringer med dette IQ 3D pusslenøtten

Opprinnelig pris var: kr139,00.Nåværende pris er: kr99,00. Mva

Produktnummer: YEOQYPI1EOZD Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Gi barnet ditt en intellektuell utfordring med dette fantastiske 3D-puslespillbrettspillet, perfekt for å stimulere logisk tenkning og kreativitet. Dette Montessori-inspirerte leketøyet er designet for å engasjere barn i alderen 3-99 år og gir dem timevis med underholdning samtidig som de utvikler viktige ferdigheter.

Funksjoner:

  1. Utviklende Puslespill: Dette 3D-puslespillet inneholder 120 ulike utfordringer som gradvis øker i kompleksitet. Barnet ditt vil utforske geometriske former, mønstre og logiske sammenhenger mens de løser puslespillene.
  2. Montessori Inspirert: Inspirert av Montessori-pedagogikk, oppfordrer dette leketøyet til hands-on læring og eksperimentering. Det gir barnet ditt en mulighet til å utvikle problemløsningsevner på en morsom og engasjerende måte.
  3. Bygge Kreativitet: Med pyramideformede perler og en logisk design, oppmuntrer dette puslespillet barnet ditt til å eksperimentere med ulike kombinasjoner og skape unike mønstre mens de jobber seg gjennom oppgavene.
  4. Passer for ulike aldre: Dette puslespillet passer for barn i alderen 3-6 år, 6-12 år og 12 år og eldre. Det tilbyr en skalerbar utfordring som kan tilpasses barnets nivå og evner.
  5. Holdbart Materiale: Laget av høykvalitets plast (PC), er dette puslespillet holdbart og trygt for barnet ditt å utforske. Det er også en flott gaveidé til bursdager, høytider og spesielle anledninger.
  6. Unisex Design: Puslespillet er designet for både gutter og jenter, og det er flott for å fremme likhet og samarbeid.

Ta barnets læring til nye høyder med dette 3D-puslebrettspillet. Utvikle deres intellektuelle ferdigheter, kreativitet og logiske tenkning mens de tar på seg spennende utfordringer.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Plast (PC)
  • Anbefalt alder: 3-6 år, 6-12 år, 12 år og eldre

Dette Montessori-inspirerte 3D-puslespillet gir barnet ditt en givende opplevelse som kombinerer moro med læring. Oppdag geometriske mønstre, utforsk logiske sammenhenger og se barnet ditt blomstre intellektuelt mens de utfordrer seg selv med 120 spennende oppgaver.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “120 utfordringer med dette IQ 3D pusslenøtten”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *