Den berømte glassflasken – svært vanskelig

kr299,00 Mva

Produktnummer: PW7QDPV0W7VI Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Utforsk din kreative tankegang med denne fascinerende tankenøtten!  Flasken har en høyde på ca. 15 cm, og den inneholder en kule som du må prøve å få ut uten å ødelegge hverken sigaren eller flasken. 

Hvordan løse denne gåten:

Dette er en artig tankenøtt som utfordrer deg til å tenke utenfor boksen. Målet er å fjerne kulen som ligger inne i flasken, uten å skade flasken eller sigaren. Dette er en hjernetrim med høy vanskelighetsgrad som er egnet for både voksne og barn. Spillerne må utnytte gravitasjon, friksjon og gjenstandene inni glasset for å fjerne alt fra flasken. Å tømme flasken er en utfordring i seg selv, men å sette alt tilbake i flasken i dens opprinnelige tilstand er enda vanskeligere.

Denne gåten er ikke bare en morsom tidsfordriv, men også en måte å utvikle logisk tenkning og problemløsningsevner på. Enten du tar utfordringen alene eller sammen med venner og familie, vil denne flasken med gåte gi deg timer med underholdning og mental stimulering.

Utforsk spennende muligheter og test dine grenser med denne nøtten. Kjøp din flaske i dag og ta det første skrittet mot å utforske en verden av tankeutfordringer!

Tilleggsinformasjon

Style

Geometric Shape

Puzzle Style

3D PUZZLE

Origin

Mainland China, Mainland China

Recommend Age

7-12y, 12+y, 18+

Certification

CE

Brand

Other

Applicable age

Over 14 years old

Applicable gender

Unisex

Color classification

Bottle unlock

Applicable age group

Universal

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Den berømte glassflasken – svært vanskelig”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *