Akryl pusslespill – kun unike brikker – vanskelig eller umulig?

kr599,00kr1.299,00 Mva

Produktnummer: 4KHM1JVPQ0AO Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Ta utfordringen med dette spennende akrylpuslespilllet fra YESTARY. Med forskjellige nivåer av vanskelighet og et unikt knust glass-design, er dette puslespillet en fantastisk måte for voksne og barn å utfordre sin hjerne på, samtidig som det gir deg muligheten til å slappe av og fokusere.

Funksjoner:

  1. Utviklende Hjernespill: Med  nivåer av vanskelighet utfordrer dette akrylpuslespillet både unge og voksne sinn. Puslespillet er utformet for å styrke hjernens kognitive ferdigheter og forbedre konsentrasjonen og utholdenheten.
  2. Holdbart Akrylmateriale: Laget av høykvalitets akryl, er dette puslespillet slitesterkt og enkelt å rengjøre. Den glatte overflaten gir en behagelig følelse uten fare for å skrape hendene.
  3. Kreativt Design: Puslespillets knuste glass-design gir en visuell og taktil appell som engasjerer sansene. Det er en flott måte å utfordre logisk tenkning og problemløsning på.
  4. Utdannelsesleketøy: Dette akrylpuslespillet er en utmerket måte å utvikle hånd-øye-koordinasjon, tålmodighet og kreativitet hos barn. Det fungerer også som en flott gave til familie eller venner.

Produktegenskaper:

  • Materiale: Akryl (PC)
  • Puslespilltype: 3D-puslespill
  • Anbefalt alder: 18+
  • Egnet for: Begge kjønn

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Akryl pusslespill – kun unike brikker – vanskelig eller umulig?”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *