Håndstående barer – push up stativ

kr199,00kr699,00 Mva

Produktnummer: 5ETM0X8ZCK6M Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre

Ønsker du å styrke overkroppen din, forbedre balansen og øke muskelstyrken din? Våre Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre er det ideelle treningsverktøyet for å oppnå disse målene hjemme. Disse treningsstavene er laget av solid tre og vil ikke bare hjelpe deg med å få en sterkere overkropp, men de ser også stilige ut med sitt naturlige treverk.

Egenskaper:

  • Materiale: Laget av kvalitetstre for langvarig bruk.
  • Størrelse: Hver stav måler ca. 25 x 14 x 11 cm.
  • Farge: Naturlig treverk, akkurat som vist på bildene.
  • Antall: Du får 2 staver i settet.
  • Bæreevne: 150 kg

Våre Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre gir deg utallige treningsmuligheter. Du kan bygge opp overkropps- og armmusklene gjennom push-ups, utføre L-sits og håndstående. Forbedre balansen og bevegeligheten din med øvelser som jump-throughs, sittende L-sits og straddle sits. Uansett hvordan du bruker stavene, vil de bidra til å øke muskelstyrken og koordinasjonen din. Perfekt treningsredskap innen turn og styrketrening.

Disse stavene er utstyrt med non-slip materialer som holder deg trygg under intens trening. Det naturlige boxwood-materialet absorberer svette, og gummierte føtter sørger for at stavene blir der de skal, selv under krevende calisthenics-øvelser.

Holdbarheten er også i fokus. Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre har en vektgrense på opptil 150 kg, noe som gjør dem til pålitelige treningspartnere for de tøffeste øktene. Samtidig er de lette og bærbare, så du kan trene hvor som helst og når som helst.

Sats på din styrketrening og balanse med våre Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre, og ta kontroll over din egen hjemmetrening. Invester i kvalitet, funksjonalitet og stil, og opplev fordelene med disse treningsstavene i dag.

Kjøp ditt sett med Håndstående barer – Push-up Stativ i Tre nå og start din reise mot en sterkere og sunnere kropp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Håndstående barer – push up stativ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *