Davinci Kode Cryptex – Passordlås – IQ Hjernepuslespill Romantisk morsom gave til venn

kr999,00 Mva

Produktnummer: 9O1S6PF9GVLC Kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Beskrivelse

Leter du etter den perfekte gaven til venner, familie eller kolleger? Dette Davinci Kode Cryptex Passordlås IQ Hjernepuslespillet er en eksklusiv gave som passer til enhver anledning. Enten det er bursdag, jul eller nyttår, vil dette puslespillet skape en unik og minneverdig gaveopplevelse.

Produktegenskaper:

  • Denne Davinci Kode Cryptex Passordlåsen er en uimotståelig gave til venner, familie og kolleger. Den passer perfekt som bursdagsgave, julegave, nyttårsgave med mer.
  • Få stilen✨: Dette puslespillet er inspirert av Davinci Koden og gir en morsom og romantisk dimensjon til gavegivingen.
  • Produktattributter: Puslespillets design er et glidepuslespill, og anbefalt aldersgruppe er 12+. Produktet er egnet for alle kjønn.
  • Da Vinci Cryptex kode: Låsen er utformet med Davinci Cryptex-koden for å hjelpe deg med å løse dekodingsutfordringer.
  • Hjernelås: Denne låsen har en minnelås med dobbeltlåsemekanisme som lar deg låse opp og låse opp passordet fra enhver annen enhet. Låsen har også en brukervennlig design som gir enkel tilgang til verdisakene dine.

Relevant Informasjon:

  • Cryptex-puslespill: Passordlåsen er en skjult enhet som lar deg låse opp ulike typer passord. Den gir også sikkerhet for dine personlige eiendeler.

Dette puslespillet passer for alle kjønn og gir en underholdende og tankevekkende opplevelse. Enten det er for å utfordre hjernen din eller for å gi en uforglemmelig gave, gir dette Davinci Kode Cryptex Passordlås IQ Hjernepuslespillet en perfekt balanse mellom moro og intelligens.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Davinci Kode Cryptex – Passordlås – IQ Hjernepuslespill Romantisk morsom gave til venn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *