Corn hole – erteposespill

kr1.299,00 Mva

Produktnummer: 6N2TK7AIBUDZ Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Opplev enestående moro med vår robuste og lette ertepose Corn hole settet. Laget med omsorg og kvalitet i tankene, er dette spillet perfekt for utendørsunderholdning, sammenkomster og familiemoro. Med en rekke funksjoner som sikrer langvarig bruk og enkel montering, vil dette Corn hole settet raskt bli en favoritt i alle aldre.-

Hovedtrekk:

  1. Robust og Lettvekts Design: Erteposene er laget av canvasstoff og plastikkperler, mens brettene er konstruert av 600D stoff og PVC-rør. Dette gjør kornhullssettet solid og pålitelig. Med en vekt på 1,75 kg er det lett å bære med seg og enkelt å sette opp for spill.
  2. Enkel Montering: Settet kan monteres på få minutter uten behov for ekstra verktøy, slik at du raskt kan komme i gang med moroa.
  3. 3 Blå og 3 Røde Bønnevesker: De fargerike bønneveskene er laget av høy tetthet canvas og er foret med værbestandig slitesterkt stoff. De er fylt med plastikkpellets i stedet for sand, noe som eliminerer bekymringer for lekkasje.
  4. Komplett Cornholesett: Inkluderer 2 Cornhole brett,  erteposer, 1 bæreveske og 1 produkthåndbok.
  5. Utmerket Verdi: Dette Cornhole-spillet gir deg mye for pengene, og det vil skape mange minner med familiens felles glede.
  6. Produktvolum: Omtrent 42 x 12 x 12 cm.
  7. Ertepose: Omtrent 12 x 8 cm.

Spillet går ut på å kaste erteposene og treffe hullet i platen. Treffer man hullet får man 3 poeng pr. ertepose, blir erteposen liggende på platen så får man 1 poeng og treffer man utenfor platen blir det ingen poeng. Cornhole er ekstremt populært i USA og Sør-Europa, og er perfekt for lek og moro i barnehagen, på skolen eller på fritidsklubben.

Dette Cornhole-spillet tar det populære kaste-og-treff-konseptet til et mer håndterlig format. Med dette settet kan du engasjere deg i konsentrasjonsutfordringer og perfeksjonere kasteteknikken.  Bli med på Cornhole-fenomenet og skap minnerike øyeblikk med dine nærmeste!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Corn hole – erteposespill”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *